Meer info over glasherstellingen en plaatsing van nieuwe ruiten of spiegels? Contacteer Glaswerken
Bart Put.

#

Spiegels en sierglas op maat

Glaswerken Bart Put BVBA - Spiegels & SierglasEen mooie spiegel in uw slaapkamer, inkomhal of living zorgen voor de finishing touch die van uw interieur een topper maakt. Kies daarom voor de spiegels en sierglas te Genk die Glaswerken Bart Put BVBA voor uw fabriceert. 

Professioneel glaswerk

Sinds 35 jaar is Glaswerken Bart Put BVBA dé specialist in spiegels en sierglas op maat voor de regio Genk. U kunt voor het sierglas kiezen uit een zeer ruim gamma. Uiteraard kunt u ook opteren om uw eigen, creatieve ideeën te laten ontwikkelen in het atelier. 

Diverse projecten 

Glaswerken Bart Put BVBA neemt zowel opdrachten aan van particulieren als van winkels en zelfstandigen. Afhankelijk van het gewenste product wordt er een offerte op maat gemaakt. U kunt ook steeds terecht bij de specialisten voor gericht advies. 

Twijfel niet om contact op te nemen voor een offerte. Alle contactgegevens zijn terug te vinden op de contactpagina. Op de realisatiepagina vindt u tevens diverse, afgewerkte projecten terug. Wenst u extra te besparen op uw energiefactuur? Kies dan vandaag nog voor de installatie van hoogrendementsbeglazing! Ook renovatieprojecten worden met de grootste zorg uitgevoerd.

Contacteer ons